Код на продукта: 440053
Наличност: В наличност
29.90лв.

Разширението Съкровища, Дракони и Откриватели може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Катан!
Ако вече имате опит с базовата игра Катан, както и с разширенията Мореплаватели и Градове и Рицари и сте готови за още по-големи предизвикателства, Съкровища, Дракони и Откриватели е точно за Вас! Това разширение ще Ви пренесе в 6 нови и вълнуващи сценария, като с особена дълбочина в играта са сценариите Пустинните дракони, Великият Катан, Големият канал и Омагьосаната земя. А тези от вас, които имат нужна от нещо по-лежерно, ще се радват да опознаят другите два сценария - Островите на съкровищата и Отпътуване към неизвестното. Но това не е всичко, защото това разширение предлага и да създадете свои собствени сценарии, както и да променяте вече съществуващите! Разширение, което предлага богат материал за още по-вълнуващи приключения!
CATAN е настолна игра на стратегия, интуиция и малко късмет, призната за „Игра на Века“!
Тук Вие ще заемете ролята на първите заселници на неизвестен остров, на име
CATAN. Като заселник е изключително важно как ще позиционирате своите местности още от самото начало, така че да черпите богат набор от ресурси ,за да можете да строите селища,а после те да прерастват и в градове безпрепятствено, а и за да може да се възползвате от разменната търговия по възможно най-добрият начин. Ако имате добри умения за преговор ще разменяте успешно своите ресурси за чужди такива, изцяло според етапа на строителство Ви.
CATAN е игра, която не дава втори шанс! Трудно предвидима, но точно поради тази причина силно завладяваща и много вълнуваща!

Съдържание:
20 х Плочки със съкровище
19 х Плочки с дракон
16 х Фигури за игра
12 х Местности
12 х Жетона с числа
9 х Плочки с канал
6 х Морски полета /Пустини
5 х Торбички с цип
2 х Рамки с морета
1 х Инструкции

Времетраене: 90 минути

Брой играчи: 3-4

Препоръчителна възраст: 8+

Размери на играта: 22.5 х 31.5 х 5.5 смНапишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!