Код на продукта: 69410
Наличност: В наличност
54.90лв.

Разширението Мореплаватели може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Катан!
Това разширение Ви дава възможността да строите кораби и да отплавате по море, като Ви очакват осем вълнуващи, но и опасни приключения. Ще пътувате към „Нови брегове”, ще заселвате „Четирите острова”, ще изследвате „Океания”, ще преминете и „Пустинния остров”, като стигате чак до острова на „Изгубените предци” , след което ще се пазарите и с местните търговци на „Острова на коприната”, а на „Острова на пиратите” ще защитавате Катан от нападенията им и ако успеете да ги надвиете ще стигнете до „Разцвета на Катан”.
CATAN е настолна игра на стратегия, интуиция и малко късмет, призната за „Игра на Века“!
Тук Вие ще заемете ролята на първите заселници на неизвестен остров, на име
CATAN. Като заселник е изключително важно как ще позиционирате своите местности още от самото начало, така че да черпите богат набор от ресурси ,за да можете да строите селища,а после те да прерастват и в градове безпрепятствено, а и за да може да се възползвате от разменната търговия по възможно най-добрият начин. Ако имате добри умения за преговор ще разменяте успешно своите ресурси за чужди такива, изцяло според етапа на строителство Ви.
CATAN е игра, която не дава втори шанс! Трудно предвидима, но точно поради тази причина силно завладяваща и много вълнуваща!

Съдържание:
60 х кораба в 4 цвятя
57 х Катан чипове
30 х Шестоъгълни полета
10 х Жетона с числа
10 х Подвижни пристанища
6 х Рамки на морета
1 х Пират
1 х Морски пътводител
1 х Инструкции

Времетраене: 90 минути

Брой играчи: 3-4

Препоръчителна възраст: 10+

Размери на играта: 30 х 30 х 7 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!