Код на продукта: 695514
Наличност: В наличност
39.00лв.

Това разширение може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Катан и разширението Заселниците на Катан Градове и Рицари!
Чрез това разширение играта става още по-завладяваща, тъй като ще имате възможността да строите кметства, библиотеки, крепости и още много нови постройки, които допринасят за просперитета и напредъка на Катан. Точно този напредък привлича на острова и варварските орди, с които ще се наложи да воювате и така да предпазите териториите си.
CATAN е настолна игра на стратегия, интуиция и малко късмет, призната за „Игра на Века“!
Тук Вие ще заемете ролята на първите заселници на неизвестен остров, на име CATAN. Като заселник е изключително важно как ще позиционирате своите местности още от самото начало, така че да черпите богат набор от ресурси ,за да можете да строите селища,а после те да прерастват и в градове безпрепятствено, а и за да може да се възползвате от разменната търговия по възможно най-добрият начин. Ако имате добри умения за преговор ще разменяте успешно своите ресурси за чужди такива, изцяло според етапа на строителство Ви.
CATAN е игра, която не дава втори шанс! Трудно предвидима, но точно поради тази причина силно завладяваща и много вълнуваща!

Съдържание:
18 x Карти „Търговска стока“
6 x Рицари
6 x Шлема
2 x Рамки „Градоустройство“
30 х Плочки „Градска постройка“
2 x Карти с точка за победа
3 x Крепостни стени
3 x Надстройки за полиси
1 х Инструкции

Времетраене: 120 минути

Брой играчи: 3-6

Препоръчителна възраст: 10+

Размери на играта: 15 х 30 х 4 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!