Код на продукта: 030627
Наличност: В наличност
25.90лв.

"Ваканция в България" е семейна образователна игра, подходяща за възрастни и деца над 8 годишна възраст.

Играейки тази бордова игра вие и вашето семейство ще се запознаете с различни любопитни факти, свързани със забележителностите на България. Освен че е образователна, "Ваканция в България" е и изключително забавна и изпълнена с много емоции игра. 

В приключението "Ваканция в България" могат да се включат от 2 до 4 играчи. 

Действията се развиват на игрално поле, което е разделено на две нива - вътрешна и външна част. В началото на играта всеки участник получава по 1000 евро от банката и започва своето пътешествие във външната част на полето, където целта е да се събират пари и да се печелят карти "Екскурзия".

По време на това виртуално пътешествие всеки играч ще се сблъсква с ходове на късмета, които ще предопределят голяма част от съдбата му. Ходовете на късмета са следните: Спонсор, Приятели, Купон, Въпрос, Проблем, Полиция, Хотел, Ресторант, Град, Екскурзия и Граничен Контрол.


Целта в първия етап от играта е да се съберат карти "Екскурзия", след което при попадане на Граничен Контрол може да се прехвърлите във вътрешната част на картата, където ще ви очакват и избрани туристически дестинации, които ще трябва да посетите. При посещаването на дадена туристическа дестинация, ще ви се налага да отговаряте на образователни запитвания, свързани с въпросната дестинация. При даване на верни отговори ще получавате пари, а при грешни - ще губите пари.
Колкото повече дестинации обиколите и колкото повече верни отговори дадете - толкова повече пари ще спечелите, което ще ви осигури крайния успех в играта.

Брой играчи: от 2 до 4

Съдържание на Кутията:

1 х Игрално Поле
1 х Книжка с Въпроси и Отговори
1 х Зар
4 х Пионки
1 х Тесте с Евро Банкноти
1 х Тесте с Карти на Късмета
1 х Тесте с Карти Екскурзии

Препоръчителна възраст: 8+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!