Код на продукта: 53541
Наличност: В наличност
39.90лв.

Разширението Тераформирай Марс Следва Венера може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Тераформирай Марс!
Парадоксално е, че Венера е една от планетите с най-негостоприемни условия за живот в Слънчевата система, а в същото време има голям потенциал за това. Този път ще правите стъпки към облагородяването не на Марс, а на Венера. Това разширение ще Ви предостави възможността да построите летящи градове и огромни слънцезащитни съоръжения, които да намалят ефекта от изпепеляващата природа на тази планета и да я направят по-достъпна за живот.

Тераформирай Марс ще те отведе в бъдещето, когато човечеството започва да се устройва в Слънчевата система като възможностите за това зависят до колко може да бъде Марс опитомен и пригоден за живот. В играта Вие контролирате корпорация и разработвате най-различни проекти като купувате и изигравате различни карти. Вашата цел е да тераформирате Червената планета, така че тя да бъде годна за живот.
Победител ще стане играчът, който има най-много точки за победа в края на играта. Точките за победа от своя страна се печелят чрез тераформаторски рейтинг, а рейтинг трупате чрез спечелени награди и постижения.
В Тераформирай Марс всичко е въпрос на добър план и правилна стратегия!

Съдържание:
49 х Карти с проекти
5 х Карти с коорпорации
1 х Табло на Венера
1 х Маркер за Венера
1 х Плочка – Авиатор
1 х Плочка - Венерианец
1 х Инструкции

Времетраене: 90 минути


Брой играчи: 1-5

Препоръчителна възраст: 12+

Размери на играта: 18 х 23.5 х 4 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!