Код на продукта: 53538
Наличност: В наличност
39.90лв.

Разширението Тераформирай Марс Обрати може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Тераформирай Марс!
Настават смутни времена и ще Ви се наложи бързо да вземете възможно най-адекватните решения, за да подгответе своята корпорация за разтърсващите събитията, които предстоят. В Обрати ще разберете колко динамичен е политическият свят и колко важна за успеха ще се окаже бързата адаптация. Ще Ви бъде много трудно, защото от една страна делегати ще влияят на Комитета по тераформация, а от друга природни бедствия ще определят бъдещето на червената планета. Разширението съдържа също нови корпорации и проекти!

Тераформирай Марс ще те отведе в бъдещето, когато човечеството започва да се устройва в Слънчевата система като възможностите за това зависят до колко може да бъде Марс опитомен и пригоден за живот. В играта Вие контролирате корпорация и разработвате най-различни проекти като купувате и изигравате различни карти. Вашата цел е да тераформирате Червената планета, така че тя да бъде годна за живот.
Победител ще стане играчът, който има най-много точки за победа в края на играта. Точките за победа от своя страна се печелят чрез тераформаторски рейтинг, а рейтинг трупате чрез спечелени награди и постижения.
В Тераформирай Марс всичко е въпрос на добър план и правилна стратегия!

Съдържание:
35 х Делегата за играчите
31 х Глобални събития
16 х Карти с проекти
14 х Неутрални делегата
6 х Плочки с политики
5 х Карти с корпорации
2 х Референтни карти
1 х Плочка – Тераформатор
1 х Табло на комитета по тераформацията
1 х Табло за глобалните събития
1 х Инструкции

Времетраене: 120 минути


Брой играчи: 1-5

Препоръчителна възраст: 12+

Размери на играта: 18 х 23 х 4 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!