Код на продукта: 53539
Наличност: В наличност
39.90лв.

Разширението Тераформирай Марс Колонии може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Тераформирай Марс!
Пред Вас, като тераформатори, се откриват нови хоризонти за пригодяване живота на Марс. Ще имате възможност да изпратите своите търговски кораби към далечни луни, да колонизирате облаците на Юпитер и да използвате всичките си земни активи, за да постигнете успех!
В Колонии Вие ще посещавате луни и планети от външната Слънчева система. Освен нови плочки с локации, разширението съдържа и нови корпорации и проекти.

Тераформирай Марс ще те отведе в бъдещето, когато човечеството започва да се устройва в Слънчевата система като възможностите за това зависят до колко може да бъде Марс опитомен и пригоден за живот. В играта Вие контролирате корпорация и разработвате най-различни проекти като купувате и изигравате различни карти. Вашата цел е да тераформирате Червената планета, така че тя да бъде годна за живот.
Победител ще стане играчът, който има най-много точки за победа в края на играта. Точките за победа от своя страна се печелят чрез тераформаторски рейтинг, а рейтинг трупате чрез спечелени награди и постижения.
В Тераформирай Марс всичко е въпрос на добър план и правилна стратегия!

Съдържание:
49 х Карти с проекти
8 х Маркера за локациите
8 х Търговски флотилии
5 х Карти с коорпорации
11 х Локации с колонии
1 х Търговски пристан
1 х Референтна плочка
1 х Инструкции

Времетраене: 120 минути


Брой играчи: 1-5

Препоръчителна възраст: 12+

Размери на играта: 18 х 23 х 4 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!