Код на продукта: 53542
Наличност: В наличност
21.90лв.

Разширението Тераформирай Марс Хелас и Елизиум може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Тераформирай Марс!
Изследвайте нови локации и изпробвайте нови стратегии чрез това разширение на Тераформирай Марс! Тук ще намерите две нови игрални полета, всяко от които може да бъде използвано вместо стандартното. Те изобразяват нови региони на Марс и предоставят нови бонуси за поставяне, различни зони за океани и чисто нови постижения и награди.

Тераформирай Марс ще те отведе в бъдещето, когато човечеството започва да се устройва в Слънчевата система като възможностите за това зависят до колко може да бъде Марс опитомен и пригоден за живот. В играта Вие контролирате корпорация и разработвате най-различни проекти като купувате и изигравате различни карти. Вашата цел е да тераформирате Червената планета, така че тя да бъде годна за живот.
Победител ще стане играчът, който има най-много точки за победа в края на играта. Точките за победа от своя страна се печелят чрез тераформаторски рейтинг, а рейтинг трупате чрез спечелени награди и постижения.
В Тераформирай Марс всичко е въпрос на добър план и правилна стратегия!

Съдържание:
1 х Игрално поле Елизиум
1 х Игрално поле Хелас
1 х Инструкции

Времетраене: 90 минути


Брой играчи: 1-5

Препоръчителна възраст: 12+

Размери на играта: 26 х 22 х 1 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!