Код на продукта: 031051
Наличност: В наличност
29.90лв.

Няма човек, който да не е играл тази игра под една или друга форма, а точно този вариант на играта гарантира безброй пролети сълзи от смях и безумно много забавни моменти.

Правилата са изключително опростени и се научават буквално за секунди!

В комплекта ще откриете 140 карти с илюстрации на известни персонажи и предмети и 6 специални обръча. Избирате най-подходящия размер обръч и го поставяте върху главата си. Разбърквате тестето от 140 карти и го поставяте с лице към масата, след което голямото шоу може да започва!

Теглиш карта от тестето без да я поглеждаш и я закачаш върху обръча на глава си, така че всички останали да могат да я виждат! Когато картата бъде закрепена разполагаш с 1 минута, в която трябва да разпознаеш в кой или в какво си се превърнал. Имаш право да задаваш колкото въпроси искаш, а твоите съперници са задължени да ти отговарят само с Да или Не.

За всеки познат персонаж или предмет ще получавате по 1 точка, а в края на играта участникът с най-много точки ще бъде победител.

Най-добрият вариант за провеждане на играта е участниците в нея предварително да се договорят за времетраенето на играят. Препоръчителното минимално време за една игра е 60 минути.

Брой играчи: от 2 до 6

Времетраене: 60+ мин

Съдържание на кутията:
140 х Карти с персонажи и предмети
6 х Обръчи за глава

Препоръчителна възраст: 8+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!