Код на продукта: 031052
Наличност: В наличност
19.90лв.

Това е детският вариант на играта “ Познай Кой съм Аз“ в която всеки от участниците трябва да познае в кой или в какво се е превърнал, с помощта на скоростно задаване на въпроси.

Правилата са изключително лесни за запомняне и забавлението започва без много подготовка.

Комплекта включва тесте от 70 карти на които са изобразени различни животни, персонажи и предмети. Всеки играч тегли карта от тестето и я прикрепя върху челото си с помощта на специални обръчи за глава. След като картата бъде поставена така, че тя да бъде видима за всички с изключение на този който я е изтеглил, участникът има на разположение 1 минута в която да разгадае какво е илюстрирано върху нея. За целта играчът с карта на главата започва да задава въпроси, а неговите опонентите са задължени да му отговарят възможно най-бързо. Уловката е в това, че отговорите мода да бъдат само “ Да“ или “Не“.

За всеки познат персонаж или предмет получаваш по 1 точка, а в края на играта участникът с най-много се определя като победител.

Най-добрият вариант за провеждане на играта е участниците в нея предварително да се договорят за времетраенето на играят. Препоръчителното минимално време за една игра е 30 минути.

Брой играчи: от 2 до 4

Времетраене: 30+ мин

Съдържание на кутията:
70 х Карти с животни, образи и предмети
6 х Обръчи за глава

Препоръчителна възраст: 5+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!