Код на продукта: 031053
Наличност: В наличност
34.90лв.


"Околосветско пътешествие е семейна бордова игра подходяща за малки и големи.

Играта е с образователна концепция, но в същото време са заложени много забавни и развлекателни елементи, които да приповдигнат настроението ви.


В играта могат за участва от 2 до 4 играчи като има опция да се включи и пети участник, който да играе ролята на банкер (ако играчите са само двама и двамата ще играят тази роля ).

Целта на играта е да се обиколят всички дестинации по света под формата на виртуални екскурзии и да се отговаря на въпроси, свързани с конкретни посетени дестинации.

Ето как изглежда и игралното поле:


Както виждате игралното поле съдържа карта, на която са обозначени общо 30 дестинации, които играчите ще трябва да посетят, опитвайки се да завземат територии, показвайки знания и отговаряйки на различни любопитни въпроси.

Както в живота така и в тази игра, екскурзиите струват пари и ще трябва да заплащате за всяка една от тях. Всеки състезател стартира с 1500 евро, които се явяват неговия начален капитал за околосветското пътешествие.

За да се сдобиете с билети за екскурзии и пари ще трябва да обикаляте игралното поле и да теглите от картите на късмета.

Ето как изгледат и картите на късмета:


Във всяка карта на късмета се крият изпитания, предизвикателства, възможности за спечелване на пари чрез късмет или чрез демонстриране на познания.

В края на играта печели този, който е успял да завоюва най-много от посетените от него дестинации и съответно е събрал най-много пари.

Брой Играчки: от 2 до 4

Съдържание на кутията:

Препоръчителна възраст: 8+

За повече информация изгледайте видеото над описанието.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!