Код на продукта: 053335
Наличност: В наличност
14.90лв.Бордова игра "Съкровищата на България" представлява едно пътешествие из света на необятните и безценни съкровища от нашата история, което ще ви потопи в една атмосфера, изпълнена със скъпоценности като злато, сребро и още нещо...

Докато играете тази бордова игра ще придобиете солидни исторически познания, свързани със съкровищата на Велика България.

За да се потопите в приключението "Съкровищата на България", създателите на играта са избрали събитията да се провеждат върху игрално поле обхващащо днешна България, Балкански полуостров - Европа и Мала Азия - Азия.Бордовата игра "Съкровищата на България" се играе от двама играчи, чиято цел е да преминат по цялото трасе, от старта до финала, събирайки максимален брой точки.

В началото на играта между двамата играчи се разпределят по 15 карти с информация за безценните съкровища на България. 
Всяка карта носи определен брой точки за играчът, който я притежава.

Точките в тази игра се печелят чрез събиране на карти, а картите чрез дуели на знанието между играчите. За да спечели даден играч карта от тестето на противника си, то той трябва да покаже своите познания свързани със съкровищата на България.

Ето и как изглеждат картите със съкровища
Пример:На гърба на всяка карта ще откриете исторически факти относно всяко от съкровищата в тестето.
Пример:За да спечелите в тази надпревара ще са ви необходими познания в областта на съкровищата на България, а тези знания може да бъдат придобити преди или по време на самата игра. Колкото повече знания имате, толкова повече карти ще може да спечелите в дуелите на знанието. А когато и двамата играчи преминат финалната права - събраните карти ще са решаващ фактор за определяне на победителя.


Брой Играчи: двама
Време за Игра: от 30 до 60 мин.

Съдържание на кутията:
1 х Карта/Поле за Игра
1 х Карта за записки - Кой колко знае?
1 х Зар
1 х Упътвание за игра
2 х Пионки
30 х Карти със Съкровищата на България

За повече информация изгледайте видеото над описанието!

Продуктът не се препоръчва за деца под 3 годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!