Код на продукта: 053328
Наличност: В наличност
14.90лв.
"Растенията в България" е образователна бордова игра, която ще ви запознае с голяма част от флората в България.

Със своите 50 на брой образователни карти с растения, тази игра ще ви даде много ценна информация за всички по-популярни видове, които може да се срещнат по нашите географски ширини.

Познанията относно плодовете, зеленчуците, дърветата и цветята са основата на тази игра и ако ги имате със сигурност ще се превърнете във фаворит за спечелването и. 

Преди началото на играта, въпросните 50 образователни карти внимателно се прочитат и изучават от участниците, след което се разделят на две - по 25 карти за всеки играч.

Ето и как изглеждат картите с растения:

Пример 1:


Пример 2:


Събрали познания относно картите с растенията в България, участниците се впускат в приключението на играта.
Целта на всеки състезател е да премине възможно най-бързо, през целия изпълнен с препятствия маршрут на игралното поле, събирайки повече точки от своя опонент.


Движението по игралното поле се определя от зар, който понякога ще ви дава предимство, а понякога ще ви създава и проблеми.
Докато преминавате по трасето на играта ще Ви се наложи да влизате и в "Дуели на знанието", чрез които ще може да отмъквате карти от тестето на противника, което в края на играта ще ви донесе бонус точки, благодарение на които може да се окажете и краен победител.

Брой Играчи: двама
Време за Игра: от 30 до 60 мин.

Съдържание на кутията:
1 х Карта/Поле за Игра
1 х Карта за записки - Кой колко знае?
1 х Зар
1 х Упътване за игра
2 х Пионки
50 х Карти с Растенията в България

Продуктът не се препоръчва за деца под 3 годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!