Код на продукта: 615819
Наличност: В наличност
119.00лв.


Този страхотен комплект съдържа внушителните 70 експеримента и предоставя възможността на малките физици да направят схеми с цветни електрически блокове, за да научат повече за електричеството и как работят електронните устройства.

Този научен сет и строителните елементи, включени към него, правят така че изучаването на електроника да бъде нещо напълно достъпно и много забавно. Всички елементи от комплекта са оцветени с пъстри цветова и са с различни форми, което прави следването на диаграмите и самото монтиране на функционалните схеми много лесно.  

Строителни проекти включват променлив мигач, полицейска сирена, сирена за линейка, алармена система и система за предупреждение за дъжд, светлинен детектор, тестер за проводимост, таймер и логически схеми. Децата ще могат да се докоснат и да изследват електронни компоненти като кондензатори, резистори, транзистори, светодиоди, фототранзистор, превключвател, 30 контактни блока, кабелни блокове, държач на батерията, високоговорител и звукова интегрална схема.

Начина за работа с комплекта е подробно описан в книжката с инструкции от 64 страници, преведена на български език  


Съдържание на кутията:

55 х Части

70 х Експеримента

1 х Цветна листовка с инструкции на български език от 64 страници

 

Размер на опаковката: 37,1 х 7,9 х 29,2 см

Препоръчителна възраст: 8+

 

За повече информация вижте видеото над описанието.


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!