Код на продукта: 53525
Наличност: В наличност
36.90лв.

Съпротива е стратегическа настолна игра на скрити самоличности, в която всичко зависи от умението Ви да комуникирате и блъфирате. Играта изисква участниците да се разделят на два отбора като едните ще заемат ролята на членове на съпротивата, а другите ще се превъплътят в имперски шпиони. Уловката в играта е, че членовете на съпротивата знаят само собствената си идентичност,  докато шпионите имат така ценната информация и за останалите от екипа си. Ще имате на разположение цели пет мисии, за да разкриете агентите сред Вас, чрез логическо разсъждение и блъфиране.
Основно правило на играта е, че може да говорите и да твърдите каквото си искате през цялото време, тоест можете да лъжете на воля. Дискусиите, подвеждането, дедукцията и комуникацията между участниците в играта са еднакво важни, за да се доберете до така желаната победа.
Моментът, в който се запишат три успешни или три провалени мисии, играта приключва! Ако три мисии се увенчаят с успех, печели съпротивата и съответно, ако три мисии се провалят, печелят шпионите.

Съдържание:
20 х Плочки за гласуване
10 х Карти с персонажи
10 х Карти Мисия
5 х Екипни маркера
5 х Маркера за резултат
3 х Двустранни табла за мисиите
1 х Маркер за рунда
1 х Маркер за гласуванията
1 х Маркер за лидера
1 х Маркер за инквизитора
1 х Инструкции

Времетраене: 30 минути

Брой играчи: 5-10

Препоръчителна възраст: 13+

Размери на играта: 20 х 15 х 4.5 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!