Код на продукта: MO1010
Наличност: В наличност
39.90лв.

Monety е игра за финансова грамотност, създадена да подпомогне родители и деца, в процеса на разясняване как разумно да се използват парите и каква е тяхната стойност. В кутията са събрани две игри – Забавна семейна игра „Избегни Фалита“ и образователни карти с важни финансови и икономически понятия. Чрез образователните флаш карти могат да се проведат много интересни дискусии, като се отварят и теми за консуматорството и как да бъдем от полза за обществото и природата.

Подготовка за игра: В самото начало на всеки се раздават по 6 карти, с изключения на първия играч, който тегли 7-ма карта, и след това започва играта. В играта се използват седем вида карти, като единствената, с която не може да играете е картата „Фалит“. Вие трябва да направите всичко възможно да се отървете от нея, а начините затова са два: чрез „Вълшебна“ карта  или чрез карта „Тегли от мен“.

Целта на играта е да изиграеш картите си преди останалите играчи? Кой ще изтегли така нежеланата карта „Фалит“ и ще успее ли да приложи добра стратегията, за да я премахне от своето тесте?

Брой части: 27

Препоръчителна възраст: 7+

Продължителност: 5-20 мин

Играчи:
2-5

Размер на продукта: 13.5 x 4 x 9.5 cm

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!