Код на продукта: 53554
Наличност: В наличност
49.90лв.

Тази меко казано страхотна игра е номинирана за ИГРА НА ГОДИНАТА за 2017 година! Също така е носител на 16 международни награди и номинации за най-иновативна игра на световния пазар.
Мол Магика е кооперативна настолна игра с хумористична нотка и изключително лесни правила, в която ще влезете в ролята на авантюристи, които се опитват да ограбят магически търговски център. Играта освен семейна е много подходяща и за всякакъв вид партита, защото позволява в нея да се включат до 8 участника, които ще си комуникират по доста интересен начин. Комуникацията помежду Ви ще бъде доста забавна, защото няма да имате право да общувате вербално, а ще се наложи да се разбирате само с поглед и една пионка – жокер.
Из търговския център ще можете да се движите само е една определена посока, но самата игра изисква да комбинирате движения в най-различни такива, опознавайки мола, с цел успешно да избягате с откраднатия инвентар. Тук идва и кооперативната част, тъй като, за да стане всичко това, ще трябва да разчитате на съдействието на останалите играчи, за да изпълните успешно мисията си преди времето в пясъчния часовник да изтече.
Мол Магика е невероятно увлекателна игра, която гарантира вълнуващо преживяване, предлагайки поредица от мисии, които постепенно добавят най-различни интересни предизвикателства към познатите Ви вече базови възприятия за играта.

Съдържание:
24 х Плочки на мола
9 х Плочки с действия за кооперативна игра
7 х Плочки с действия за соло игра
12 х Маркера „Не работи“
4 х Пионки на героите в различни цветове
1 х Пионка „Направи нещо“
1 х Плочка „Обир“
1 х Пясъчен часовник
1 х Лист за резултати
1 х Лист със стикери за пионките
1 х Инструкции


Времетраене: 15 минути

Брой играчи: 1-8

Препоръчителна възраст: 8+

Размери на играта: 25.5 х 25.5 х 6.5 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!