Код на продукта: 53526
Наличност: В наличност
36.90лв.

Авалон е базирана на оригиналната стратегическа настолна игра Съпротива. Това е игра на скрити самоличности, в която всичко зависи от умението Ви да комуникирате и блъфирате. Играта изисква участниците да се разделят на два отбора като едните ще заемат ролята на доблестния Артур, а другите ще се превъплътят в безскрупулния Мордред. Ще имате на разположение цели пет мисии, за да разкриете злите агенти сред Вас, чрез логическо разсъждение и блъфиране.
Основно правило на играта е, че може да говорите и да твърдите каквото си искате през цялото време, тоест можете да лъжете на воля, все пак бъдещето на Британия е заложено на карта. Дискусиите, подвеждането, дедукцията и комуникацията между участниците в играта са еднакво важни, за да се доберете до така желаната победа.
Моментът, в който се запишат три успешни или три провалени мисии, играта приключва! Ако три мисии се увенчаят с успех, печели отборът на Артур и доброто ще възтържествува, ако три мисии се провалят, тъмните сили на Мордред ще се радват на триумф.


Съдържание:
20 х Плочки за гласуване
14 х Карти с персонажи
10 х Карти Мисия
2 х Карти за принадлежност
3 х Табла за мисиите
5 х Отборни маркера
5 х Маркера за резултат
1 х Маркер за рунда
1 х Маркер за гласуванията
1 х Маркер за лидера
1 х Плочка с Дамата от езерото
1 х Инструкции

Времетраене: 30 минути

Брой играчи: 5-10

Препоръчителна възраст: 13+

Размери на играта: 20 х 15 х 4.5 см


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!