Код на продукта: 659066
Наличност: В наличност
27.90лв.

Опазването на околната среда е наболял проблем за човечеството, а използването на хартия в нашето ежедневие е фактор, който води до изсичането на безброй тонове дървета всяка година.

 

Със сигурност всеки родител се е опитвал да обясни на детето си, че не трябва да разхищава хартията от чекмеджето си или да къса безразборно листите от тетрадките за да надраска поредното си творение, което собственоръчно ще бъде засилено към кофата за боклук.

 

С помощта на творческия комплект „Направи си Сам Истинска Хартия“ вашето дете ще се научи да рециклира отпадъчна хартия за да я превърне в нова такава.

Освен че ще помогне за ценностната система на вашето дете, този продукт ще го провокира и да се обърне към творческото в себе си.

 

В комплекта е включена книжка с инструкции и илюстрации, в която е описано как точно да създавате собственоръчно изработени: хартия, релефна хартия, сушени цветя и водни знаци. Малки и големи ще имат възможността да творят и да развихрят въображението си създавайки шедьовър след шедьовър.

 

Боравенето с този продукт развива въображението и креативността на детето.

 

Размери на опаковката: 21 x 13 x 6 см.

 

Препоръчителна възраст: 7+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!