Код на продукта: 665036
Наличност: В наличност
82.50лв.


С помощта на този комплект за експерименти ще придобиете изключителни познания в сферата на електричеството, електромоторите и генераторите.

В кутията ще откриете книжка с инструкции на български език , в която са описани стъпките за направата на общо 25 научни експеримента свързани с използването на мотори, генератори, магнити и крушки.

Най-атрактивната част от този комплект е електрическият мотор, който е направен с прозрачен капак за да се вижда как функционират всички части в него.

Експериментите с мотори и генератори са много по-полезни от колкото предполагате! Живеем в свят, в който всичко функционира на база физичните закони и в частност тези свързани с електричеството и генераторите. Когато бъдат завършени всички експерименти от този комплект, ще знаете как точно генераторът преобразува движението в електричество, а моторът - електричеството в движение. Енергийната ефективност е една от сферите, в която човечеството тепърва ще започва да се вглежда все повече и повече, а този продукт за деца е перфектният старт за първи стъпки в тази наука.

Комплектът „Мотори и Генератори“ е победител в 2 различни категории за играчка на годината, които се връчват от световно известни асоциации.

Съдържание на кутията:

1 х Книжка с Инструкции
1 х Блок на двигател
1 х Капак на двигател
2 х Зъбно колело
1 х Червена жичка
1 х Синя Жичка
1 х Крушка
1 х Стабилизатор
1 х Червен Магнит
1 х Син Магнит
1 х Манивела
1 х Кутия за Батерии

Размер на опаковката: 33,3 х 22,6 х 6,6 см

Препоръчителна възраст: 8+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!