Код на продукта: 53557
Наличност: В наличност
36.90лв.


Тандем е най-новата настолна игра от парти поредицата Кодови имена. В играта могат да участват до четирима играчи, но в кутията ще намерите специално разработен вариант за двама участници, в който подаването на улики, с цел намиране местоположението на агентите на картата, се случва на ротационен принцип. Този вариант на Кодови имена предлага мисии с прогресивно увеличаваща се трудност, което може да се окаже огромно предизвикателство дори и за най-опитните агенти, а включеният токен за време ще покачи напрежението още повече!  
Цел на играта: Да намерите петнадесетте агента в рамките на отпуснатото Ви време.
Ход на играта: Даване на указания чрез една-единствена дума, описваща избраните от вас карти и едно число, показващо колко от илюстрациите на полето са свързани с вашето указание, след което идва ред да се осъществи контакт като преди това се уверите, че указанието няма пряка връзка с наемния убиец.
Край на играта:
Първият вариант е, когато бъде обявен победител - Този който пръв познае всички 15 зелени думи от двете страни на шифъра! За край на играта се смята и ако някой от вас посочи дума, която партньорът му вижда като черна от своята страна на шифъра, което означава, че е похитен от убиеца. Трети вариант на приключване на играта е, ако сте изхабили всички времеви маркери, а все още Ви остават думи за познаване – това означава, че е време за рунд "внезапна смърт".

Съдържание:
200 х Нови карти с 400 думи
100 х Двустранни дует ключови карти
15 х Агент карти (зелени)
11 х Токена за време
1 х Асасин карта
1 х Пад с карти за мисии
1 х Стойка за карти
1 Инструкции

Времетраене: 15 минути

Брой играчи: 2-4

Препоръчителна възраст: 11+

Размери на играта: 16 х 23 х 5 см


Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!