Код на продукта: 53565
Наличност: В наличност
36.90лв.


Страхотна и много вълнуваща парти игра на думи. В тази игра двама координатори знаят тайната самоличност на 25 субекта. Играчите от техния отбор са запознати само с кодовите имена на тайните агенти. Координаторите дават указания, които водят до определени карти на игралното поле, а съотборниците им на свой ред се опитват да разкрият самоличността на агентите си като внимават информацията да не изтече при шпионите от противниковия отбор.
Кой пръв ще осъществи контакт със своите тайни агенти? Ще успеете ли да избегнете убиеца, докато се опитвате да разгадаете всички улики? Това ще разберете веднага щом се впуснете в мисия „Кодови Имена“.
Цел на играта: Да разгадаете уликите успешно и първи да осъществите контакт със своите тайни агенти.
Ход на играта: Даване на указания чрез една-единствена дума, описваща избраните от вас карти и едно число, показващо колко от илюстрациите на полето са свързани с вашето указание, след което идва ред да се осъществи контакт като преди това се уверите, че указанието няма пряка връзка с наемния убиец.
Край на играта:
Играта приключва, когато един от двата отбора покрие всичките си думи с плочки с агенти. Респективно този отбор се смята за победител в изиграната вече игра.

Съдържание:
200 х карти с кодови имена
40 Карти шифър
16 х Плочки с агенти в два цвята
7 х Плочки със случайни свидетели
1 х Плочка с двоен агент
1 х Плочка с наемен убиец
1 х Стойка за карта
1 х Пясъчен часовник
1 Инструкции

Времетраене: 15 минути

Брой играчи: 2-8

Препоръчителна възраст: 10+

Размери на играта: 16 х 23 х 5 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!