Код на продукта: 53563
Наличност: В наличност
36.90лв.


Двама координатори във враждебни отношения имат информацията за местоположението на всички тайни агенти. Те подават кодирани съобщения на полевите си агенти, с цел да ги насочат към местоположението на своите шпиони, за да осъществят контакт с тях. Трябва да внимавате, защото дори една-единствена грешка в съобщението, което предавате, може да Ви срещне с вражески шпионин или дори до убиеца, което ще се окаже пагубно за играта Ви. Кодови имена Картини е продължение на играта Кодови имена. Двете игри може да се играят както самостоятелно, така и да бъдат комбинирани.
Цел на играта: Да разгадаете уликите успешно и първи да осъществите контакт със своите тайни агенти.
Ход на играта: Даване на указания чрез една-единствена дума, описваща избраните от вас карти и едно число, показващо колко от илюстрациите на полето са свързани с вашето указание, след което идва ред да се осъществи контакт като преди това се уверите, че указанието няма пряка връзка с наемния убиец.
Край на играта:
Играта приключва, когато един от двата отбора покрие всичките си думи с плочки с агенти. Респективно този отбор се смята за победител в изиграната вече игра.

Съдържание:
140 х карти с кодови имена
60 Карти шифър
14 х Плочки с агенти в два цвята
4 х Плочки със случайни свидетели
1 х Плочка с двоен агент
1 х Плочка с наемен убиец
1 х Стойка за карта
1 Инструкции

Времетраене: 15 минути

Брой играчи: 2-8

Препоръчителна възраст: 10+

Размери на играта: 16 х 23 х 5 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!