Код на продукта: 53548
Наличност: В наличност
54.90лв.


Фотосинтеза е семейна стратегическа игра, в която ще разполагате със семена, които трябва да засадите, така че вашето бъдещо дърво да черпи енергия от слънчевите лъчи и в същото време короната му да възпрепятства достигането на светлина до дърветата на опонентите Ви.
Цел на играта: Възползвате се от точки светлина, за да отглеждате дървета. След като дървото достигне до края на своя жизнен цикъл, Вие печелите плочки за точкуване спрямо плодородността на почвата, в която то се е развило.
Ход на Играта: Имате на разположение три рунда, за да развиете максимално своя вид дървета. Един рунд се равнява на една обиколка на слънцето около гората. Всеки рунд се състои от две фази. В първа фаза – Фотосинтеза, събирате точки светлина, а във втора фаза – Жизнен цикъл, извършвате определени действия като използвате тези точки светлина.
Край на играта: Играта се смята за завършена, когато слънцето е направило три пълни обиколки около гората, тоест когато сте изтеглили и последният маркер за ротация на слънцето. След това играчите преброяват точките си от плочките за точкуване като прибавят и по една точка за всеки три неизползвани точки светлина. Този, който има най-много точки се е справил най-добре и съответно печели играта. При равенство в точкуването, победителят е този с най-много семена и дървета на борда. Ако отново равенството е налице, разделяте победата.
Лесни правила, но оспорвана битка. Какво повече можем да желаем от една игра?


Съдържание:
32 х Малки дървета (по 8 от всеки вид)
24 х Чипа със семена (по 6 от всеки вид)
24 х Плочки за точкуване
16 х Средни дървета (по 4 от всеки вид)
8 х Големи дървета (по 2 от всеки вид)
4 х Табла на играчите
4 х Маркери за ротацията на слънцето
4 х Маркери за точки светлина
1 х Маркер за стартовия играч
1 х Игрално поле
1 х Слънце
1 х Инструкции

Времетраене:
45 минути

Брой играчи:
2-4

Препоръчителна възраст:
10+

Размери на играта:
30 х 30 х 9 смНапишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!