Код на продукта: 030617
Наличност: Out Of Stock
25.90лв.

Бордовата игра "Енциклопедия" представлява виртуално пътешествие из света, което ще ви запознае с обичаите, традициите, историята и географията на различни държави от всички континенти.

Играта е подходяща за възрастни и деца в училищна възраст. Могат да участват от 2 до 4 играчи.

Целта на играта е да се обиколя по света като се  посещават различни държави, печелейки пари, отговаряйки на предизвикателства и интригуващи въпроси.

Игралното поле е разделено на две части: периферна част и вътрешна част.
Играта се стартира в периферната част на полето, където играчите ще се сблъскат с редица приключения, въпроси и ходове на късмета.

Докато обикаляте периферната част на игралното поле, ще трябва да събирате карти за пътуване, които ще определят и превозните средства, с които ще пътешествате по света. Вариантите са три: Самолет, Автобус и Кораб. Всяко превозно средство има своето предимство в зависимост от дестинацията към която ще потеглите.

Освен събирането на карти за пътувания ще ви се наложи да отговаряте на различни въпроси, които не са обвързани с пътешествия, но също така могат да ви донесат парични награди. 


Разбира се няма как да се разминете и с ходовете на късмета, които също могат да предопределят съдбата ви в тази надпревара на знанията.
Дали ще попаднете на Спонсор, Череп, Хотел, Ресторант, Клиника или Полиция едно е сигурно - ще имате нужда от късметът си, точно толкова колкото и от знанията си.

Играта приключва когато са зададени абсолютно всички въпроси от червеното тесте, а победител ще е този, който е събрал най-много точки.

Брой играчи: от 2 до 4

Съдържание на кутията:

1 х Игрално Поле
1 х Книжка с Въпроси и Отговори
1 х Зар
4 х Пионки
1 х Тесте с Виртуални Банкноти
1 х Тесте Карти с Въпроси
1 х Тесте Карти на Късмета
1 х Тесте Карти с Превозни средства

Препоръчителна възраст: 8+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!