Ние от Супер Играчки БГ ЕООД работим успешно с училища и детски градини в цялата страна като им предоставяме изключително добри отстъпки и срокове за доставка.

Голяма част от поръчките направени от името на училища и детски градини в superigrachki.bg са по програми и имаме опит в изготвянето на необходимите задължителни документи по тези програми.

Закупуваме своите продукти директно от вносители и производители от България и чужбина, което ни дава възможността да предлагаме изключително конкурентни цени на предлаганите от нас стоки.

Разполагаме със собствена складова база заредена с големи количества от образователни продукти, от които над 90% са изцяло на български език.

Ако искате да закупите продукти от нашата продуктова гама от името на българско училище или детска градина ще Ви направим специална персонализирана отстъпка и ще изпълним всички законови и счетоводни изисквания.

Ако желаете да поръчате от името на детска градина или училище, или пък желаете да получите допълнителна информация – може да се свържете с нас на телефонен номер 0894 661 894 или да ни пишете на office@superigrachki.bg

Разгледайте нашата продуктова гама като последвате този линк https://superigrachki.bg