Код на продукта: 031064
Наличност: В наличност
19.90лв.

Забавна настолна игра, която ще развесели цялата компания и ще ни покаже какво знаем един за друг чрез много смях и закачки.  
Естествено, играчите се разделят на два отбора – отбор деца срещу отбор родители. За справедлива игра трябва да участват равен брой участници от всеки отбор. След като отборите са разпределени, игралното поле се слага по средата на масата, а игралната фигура на стартова позиция, картите на свой ред се разпределят според вида си с лице нагоре.

Ако родителите започват първи, един родител от отбора хвърля зара и мести фигурата си с толкова хода напред, колкото показва зара, а един играч от отбора на децата тегли жълта карта и задава въпрос от картата според цифрата, на която се намира фигурата на родителя. Ако той отговори правилно, отборът на родителите получава един жетон, а бащата/майката на свой ред става временно лидер на отбора си. Играта продължава по същият начин за другия отбор.

Още в началото на играта отборите се разбират колко време ще трае тя. След изтичане на времето, играта се прекратява и се броят жетоните. Отборът с най-много жетони печели играта.

Брой играчи: от 2 до 8+

Съдържание на кутията:

28x Зeлeни ĸapти c пo 3 въпpoca c oтгoвopи

28x Жълти ĸapти c пo 3 въпpoca c oтгoвopи

16x Жeтoни

1 х Игpaлнo пoлe

1x Игpaлнa фигypa

1x Зap

1x Очилa

1x Мycтaци

1 х Упътвaнe зa игpa

Размери:
30 x 30 x 6 см

Препоръчителна възраст: 8+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!