Код на продукта: 567003
Наличност: В наличност
88.50лв.


Учи и експериментирай със сетивата си, играейки с този комплект от 32 части. Научете повече за човешкото тяло и как работи то чрез 26 лесни и забавни практически експеримента.

Чрез този научен комплект малките лаборанти ще разберат колко са уникални като разгледат отблизо пръстовите си отпечатъци, ще научат как сърцето изпомпва кръв и как функционира стомахът, ще подобрят звуковата си памет чрез специален експеримент за това, ще изпробват белодробния си капацитет и ще усвоят нови знания за това как човешкото тяло обработва хранителните вещества и колко тясно е свързано това с енергията, която притежаваме.  

Експериментите включват още и упражнение със завързани очи, тест за гъделичкане, следене на собствения си пулс, тест за вкус със завързани очи, упражнения за баланс и възможност за конструирайте на вълшебен телескоп и оптичен илюзионен плот с цел малките експериментатори да видят как работят очите им.

В сета е включена и доста подробна книжка с инструкции от 48 страници, която предава основите на човешката биология по много забавен и различен начин.


Съдържание на кутията:

32 х Части

26 х Експеримента

1 х Цветна листовка с инструкции на български език  от 48 страници


Размер на опаковката: 37,08 х 29,21 х 7,87 см

Препоръчителна възраст: 5+


За повече информация вижте видеото над описанието.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!