Код на продукта: 53513
Наличност: В наличност
94.90лв.


Разширението Баталия Вихропорти може да се играе само ако преди това имате налична базовата игра Баталия Сътворяване! Това допълнение на играта ще добави игрови материал за още двама играчи, ще въведе отборен режим и още редица нововъведения като вихропорти, с помощта на които ще можете да пътувате на големи разстояния, крале и кралици, неигрови персонажи, героичен режим и още доста изненади и нови вълнения.
Нека да разкажем малко и за базовата игра Баталия Сътворяване: С нея ще се впуснете в епични битки за покоряване на нови територии и завладяване на чужди и неутрални градове. Всеки играч ще заеме ролята на един от общо четири враждуващи, но велики народа - Облачнородените, Живите Въглени, Мечият Народ и Островитяните, които ще наемат нови работни и бойни единици и ще създават ценни артефакти с една-едничка цел - да сътворят велика нация и непобедима армия.  В тази игра на сътвоерения и завоевания всеки играч ще се стреми да подобри своето тесте с карти с по-ефективни бойни единици и артефакти, които ще са Ви нужни не само за развитието на собствената си нация, а ще предоставят и възможността да се защитавате при нападение, както и Вие самите да влияете на игралното поле, като строите пътища и водите епични битки.
Повишаването нивата на вашите градове, както и наемането на герои е важна стъпка за играта, защото първото предоставя точките за победа, а с помощта второто ще можете да провалите стратегията на съперниците си. Друго, което ще Ви бъде от полза е Слънчевия Оракул, който ако използвате максимално ефективно и стратегически обосновано, ще увеличава ефекта на вашите артефакти и ще Ви спечели ключови за вашата нация карти.
Има няколко варианта да спечелите тази агресивна игра на стълкновения и завоевания – като усилено развивате собствената си мрежа от градове или като атакувате опонентите си постоянно и завладявате чужди територии.
Играта приключва веднага, щом едно от следните условия бъде изпълнено: когато игралното поле е изцяло застроено или когато един играч построи петия си град от четвърто ниво. Интересното в случая е, че ако пръв поставите край на играта, това не е сигурна победа, защото пълноправен владетел на Баталия ще стане играчът с най-много точки.
В тази невероятна стратегическа надпревара е нужно мъдро планиране и обмисляне на всеки един ход, както и правилното им отиграване в точния момент! По време на игра ще се случват много неща на игралното табло и още повече неща във вашето тесте карти, но най-вече играта предлага много емоции, вълнение и забавление.
Е, готови ли сте за епична битка?!

Съдържание:

1 х Удължение на игралното поле
40 х Карти с единици
42 х Карти с артефакти
6 х Карти с крале
6 х Карти с кралици
40 х Карти с провизии
6 х Карти с вихропорти
12 х Карти със стихийни ефекти
8 х Карти за сила в битка
24 х Карти с пътища
14 х Карти с градове
8 х Времеви маркера
36 х Пръстена за маркиране
4 х Фигури на герои
2 х Неутрални игрови герои
56 х Чипа на ниво на градовете
6 х Чипа за ветерани
6 х Чипа с отвари
6 х Разрушителни кладенци
8 х Референтни листа
1 х Зар за посоки
1 х Инструкции
10 х Бонус компоненти

Времетраене: 120 минути

Брой играчи:
2-6

Препоръчителна възраст: 13+

Размери на играта: 29.5 х 29.5 х 10 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!