Код на продукта: 53472
Наличност: В наличност
119.90лв.


С Баталия Сътворяване ще се впуснете в епични битки за покоряване на нови територии и завладяване на чужди и неутрални градове. Всеки играч ще заеме ролята на един от общо четири враждуващи, но велики народа - Облачнородените, Живите Въглени, Мечият Народ и Островитяните, които ще наемат нови работни и бойни единици и ще създават ценни артефакти с една-едничка цел - да сътворят велика нация и непобедима армия.  В тази игра на сътворения и завоевания всеки играч ще се стреми да подобри своето тесте с карти с по-ефективни бойни единици и артефакти, които ще са Ви нужни не само за развитието на собствената си нация, а ще предоставят и възможността да се защитавате при нападение, както и Вие самите да влияете на игралното поле, като строите пътища и водите епични битки.
Повишаването нивата на вашите градове, както и наемането на герои е важна стъпка за играта, защото първото предоставя точките за победа, а с помощта второто ще можете да провалите стратегията на съперниците си. Друго, което ще Ви бъде от полза е Слънчевия Оракул, който ако използвате максимално ефективно и стратегически обосновано, ще увеличава ефекта на вашите артефакти и ще Ви спечели ключови за вашата нация карти.
Има няколко варианта да спечелите тази агресивна игра на стълкновения и завоевания – като усилено развивате собствената си мрежа от градове или като атакувате опонентите си постоянно и завладявате чужди територии.
Играта приключва веднага, щом едно от следните условия бъде изпълнено: когато игралното поле е изцяло застроено или когато един играч построи петия си град от четвърто ниво. Интересното в случая е, че ако пръв поставите край на играта, това не е сигурна победа, защото пълноправен владетел на Баталия ще стане играчът с най-много точки.
В тази невероятна стратегическа надпревара е нужно мъдро планиране и обмисляне на всеки един ход, както и правилното им отиграване в точния момент! По време на игра ще се случват много неща на игралното табло и още повече неща във вашето тесте карти, но най-вече играта предлага много емоции, вълнение и забавление.
Е, готови ли сте за епична битка?!

Съдържание:
84 х Карти с артефакти
80 х Карти с единици
80 х Карти с провизии
48 х Карти с пътища
28 х Карти с градове
5 х Карти с велики артефакти
1 х Карта с руини
79 х Чипа за ниво на градовете
8 х Фигури на герои (по две на играч)
4 х Референтни листа
1 х Игрално поле
1 х Слънчев оракул  “ОРАК”
1 х Зар
1 х Инструкции

 -   БОНУС КОМПОНЕНТИ
12 х Пръстена за маркиране
9 х Карти вулкан
8 х Карти с единици (пета фракция - Необвързаните)
5 х Допълнителни карти с велики артефакти
4 х Табла на играчите
4 Карти за маркиране на точки
4 х Карти за бонуси в битка (за маркиране на допълнителна сила в битка)
4 х Времеви маркери
3 х Специални карти (Покорителя на вулкана, Господаря на Необвързания Бик, Пазителите на руините)
1 х Алманах
1 х Допълнителна карта с руини

Времетраене: 120 минути

Брой играчи: 2-4

Препоръчителна възраст: 13+

Размери на играта: 29.5 х 29.5 х 10 см

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!