Код на продукта: 031056
Наличност: В наличност
19.90лв.

Добре дошли в света на абсурдите! Целта на играта Абсурдопедия е участниците в нея да изявят максимално своето въображение и фантазия, докато се забавляват.
На всеки от участниците ще му се наложи да съчинява истории, които са разделени на  две категории – НАСЪН и НАЯВЕ. Историите НАСЪН ще бъдат фантасмагорични и абсурдни, а тези НАЯВЕ ще трябва да бъдат доста по-близко до реалността.
Преди за започнете да играете трябва да се запознаете с правилата на играта и да изберете един водещ или така наречения в случая Абсурдопед! Абсудропедът ще трябва да се снабди с листи и химикалка, за да може да изпълнява своите функции по време на играта. В комплекта ще откриете 70 карти, които се разбъркват и се оставят с лице надолу, извън игралното поле. Движението по игралното поле се извършва посредством зар, който ще определя хода на играта.
Целта на играта е да съчините абсолютно безумна история. Както знаем, абcypдът нямa тoчни гpaници, затова cмexът, нa вcичĸи yчacтници в игpaтa, ĸoгaтo Aбcypдoпeдът пpoчeтe съчинените иcтopии, щe бъдe мepилo зa въoбpaжeниeтo нa игpaчитe.


Съдържание:
4 х Фигурки

1 х Игрално Поле
70 х Карти
1 х Зар за игра
1 х Упътване

Брой играчи: 2-4

Препоръчителна възраст:
8+

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!